Nieuwsbrief 2e kwartaal 2017

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2017 header

Nieuwsbrief 2e kwartaal 2017

“je moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid”         


Oefening 2e kwartaal 2017 : Keel Bekken Buis.

De oefening van dit kwartaal kan online beluisterd worden via deze link: Keel Bekken Buis play512


Essentiële oliën

Elk levend wezen heeft een elektrische frequentie. Sterker nog, alles op aarde heeft een frequentie. Alles om ons heen trilt: de tafel, de lamp. Die lijken stil maar dat komt doordat de trillingen binnenin de atomen zo snel zijn dat we ze niet kunnen waarnemen. Ook de aarde zelf heeft een frequentie.

De frequentie van essentiële oliën begon bij 52 Hz en ging tot 320 Hz, wat de frequentie is van rozen olie. Klinisch onderzoek laat zien dat essentiële oliën de hoogste frequentie hebben in de natuur en dat essentiële oliën een omgeving scheppen in welke ziekte, bacteriën, virussen, schimmels, enz., niet kunnen leven.

rozen-olieEen gezond lichaam heeft meestal een frequentie variërend van 62 tot 78 Hz, terwijl ziekte begint bij 58 Hz. Klinisch onderzoek toont aan dat essentiële oliën, omdat ze de hoogste frequentie van een natuurlijke stof hebben die bij de mensheid bekend is, een omgeving creëren waarin microben, ziekte, bacteriën, virussen en schimmels niet kunnen overleven.
Het is fascinerend om te weten dat de kracht van een olie die toegepast wordt op de onderkant van de voeten binnen één minuut in ons hoofd aanwezig is. Met hun immuun-stimulerende eigenschappen, kunnen etherische oliën het immuunsysteem drastisch verbeteren en ondersteunen. Ongeacht of ze worden ingeademd of via massage op het lichaam worden aangebracht. Rozenolie heeft de hoogste frequentie van alle etherische oliën: 320 Hz


Boeken Tip: Natriumbicarbonaat – Mark Sircus

De helende werking van Baking Soda - Natriumbicarbonaat - Mark SircusDe helende werking van Baking Soda – Natriumbicarbonaat – Auteur: Mark Sircus.

In eerste instantie zijn er maar weinig mensen die willen geloven dat iets wat zó goedkoop en simpel is als Baking Soda, oftewel natriumbicarbonaat, onder andere in staat kan zijn om de werkzaamheid van de meest kostbare farmaceutisch-chemische medicijnen niet alleen te evenaren, maar zelfs ver achter zich te laten.

Natriumbicarbonaat werkt bij aandoeningen van de luchtwegen, is natriumbicarbonaat van onschatbare waarde bij de behandeling van, voedselvergiftiging, nierbekkenontsteking, hyperzure urine, urinezuur verstoringen, reuma en brandwonden.

Af en toe een driedaagse kuur met natriumbicarbonaat om de alkaliniteit van het bloed te verhogen, ondersteunt de verwijdering en verhoogt de weerstand van het lichaam tegen alle infectieziekten. Door de publicatie van de diverse boeken van dr. Sircus, die eigenlijk de mensen leert om deze medische benadering in praktijk te brengen, heeft nu iedereen toegang tot de informatie die hen in staat zal stellen om de leiding van hun eigen gezondheid ter hand te nemen.


terrashield outdoorDōTERRA TERRASHIELD.

Deze samenstelling combineert essentiële oliën waarvan daadwerkelijk bewezen is dat deze bijtende insecten afweren.

TerraShield Outdoor – 
Tegen bijtende insecten en teken.

 • Goed te gebruiken bij honden om hun poten te bestuiven voordat ze het bos ingaan.
  Geen teek wil meer vast gaan zitten in de vacht.
 • Verstuiven in de lucht, of breng een paar druppels aan op linten of touwtjes en hang deze in de buurt van ramen en openingen waar insecten door naar binnen kunnen komen.

Yoga massageweekend Orvelterhof 2017

Buitengewoon genieten van een all-inclusive ontspanningsweekend met meditatie, yoga en massage? Het Yoga massageweekend Orvelterhof 2017 is in de prachtige Drentse omgeving Orvelte van 20 t/m 22 oktober 2017. Wil jij je opgeven voor dit geweldige ontspanningsweekend of meer informatie, neem dan contact op via ons contactformulier of via de vermelde telefoonnummers.

pdfontspanningsweekend meditatie yoga massageweekend orvelterhof-2017

Yoga massageweekend Orvelterhof 2017


Recept Gezonde mini bounty’s (10 stuks)

Bij de eerste hap krijg je spontaan een heerlijke vakantiegevoel en lig je op een strandstoel aan een helder blauwe zee, voeten in het witte zand met een cocktail en een heerlijke bounty!

Gezonde mini bounty

Ingrediënten:

 • 4 grote (medjool) dadels
 • 125 gram kokosrasp
 • 200 gram pure chocolade
 • Essentiële olie van doTERRA – 3 druppels naar smaak – Bijvoorbeeld Pepermunt of Wilde Sinaasappel
 • 100 gram noten ( amandelen, hazelnoten, walnoten etc.. ) zonnebloempitten kan je ook toevoegen
 • 250 gram gedroogde vruchten (dadels, rozijnen, vijgen , abrikozen etc.) sesamzaad, kokos schaafsel

Bereiding:

 • Laat de dadels 3 uur wellen in een bakje water
 • Als de dadels goed zacht en uitgezet zijn, pureer ze dan met en staafmixer met ongeveer 6 eetlepels van het water waar ze in geweld zijn
 • Als het te droog is, voeg dan meer dadelwater of kokosolie toe tot het een smeuïg massa is
 • Meng de kokos goed door de dadelpuree
 • Maak er met je handen blokjes of bolletjes van en zet ze een tijdje in de koelkast (of even de vriezer, als je snel wilt zijn)
 • Smelt de chocolade au bain-marie
 • Wanneer de bounty’s goed massief zijn geworden kun je ze uit de koelkast halen
 • Haal de bounty’s met twee vorken door de gesmolten chocolade en laat op een bakpapiertje hard worden
 • Bewaar de bounty’s in de koelkast als je ze niet gelijk hebt opgegeten.


facebookLike en volg de facebookpagina van Samsarayoga via: https://www.facebook.com/samsaramindfulness/

volg samsarayoga.nl op facebook!

Share