Lestijden en prijzen

Op deze pagina kunt u eenvoudig de lestijden en kosten terugvinden van Mindfullness Yoga, Yoga op maat, Quantum Touch en Aroma Touch. Controleer af en toe deze pagina voor wijzigingen in de tijden. Lesgeld is voor 4 lessen per maand.

Lestijden en prijzen Samsara

Mindfulness yoga Tijden Prijs
Maandag 18.45 – 20:15 / 20:30 – 22:00 € 50,00
Dinsdag 18.45 – 20:15 / 20:30 – 22:00 € 50,00
Donderdag 18.45 – 20:15 / 20:30 – 22:00 € 50,00
Yoga op maat Tijden
Donderdagochtend 10:30 – 12.00 € 60,00
Andere lessen: Tijden
Individueel les in overleg € 75,00
Quantum Touch in overleg € 50,00

Naast groepslessen (Locatie groepslessen: De Green Central) is er de mogelijkheid om individuele lessen te volgen. afspraak makenvia contactpagina.

Korte les omschrijving:

Quantum TouchMindfulness yogaYoga op maat groep

Quantum TouchQuantum Touch
Quantum Touch is een vriendelijke helingsmethode die snel en effectief werkt. Door een combinatie van focussen, specifieke ademhalingstechnieken, het verhogen van trillingsfrequentie en lichaam- en bewustzijnstechnieken wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Mindfulness yoga locatieMindfulness yoga
Een toenemend aantal mensen krijgt het gevoel dat er meer in het leven is dan eten, drinken, werken en steeds meer van hetzelfde. Dit gevoel is één van de voornaamste redenen waarom mensen zich gaan interesseren voor yoga: een gevoel van ontevredenheid met de bestaande situatie. Dit soms ‘vage’ gevoel komt bij sommige mensen heel concreet naar boven. Het kan zich uiten in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, rugpijn, maagklachten e.d.

Yoga op maatYoga op maat
Leven met een chronische ziekte, pijn, overbelasting van het werk en moeheid kunnen in staat zijn een mens te overheersen. Veel van de zekerheden vallen weg en men krijgt steeds meer het gevoel dat, wat men ook doet, dit weinig of niets uithaalt. De oplossingen die men vindt om met de klachten te leven, zijn meestal gericht op de korte termijn. Deze korte termijn oplossingen kunnen resulteren in expressieve gevoelens, sociale isolatie en verbittering. In feite zijn er nieuwe oplossingen nodig, die op langere termijn de gezondheid en welzijn ondersteunen.

Share